Elke donderdag middag

In de CowerkClub van Jojn

Het is tegenwoordig super makkelijk om van allerlei plekken dopamine shotjes te krijgen. Het nieuws, even scrollen door instagram, een spelletje op je telefoon, noem maar op!

Maar daardoor wel extra moeilijk om er eens goed doorheen te gaan. We kennen die pijn gewoon bijna niet meer! Maar soms heb je gewoon een aan een gesloten blok focus nodig om dat ene ding af te krijgen waar jij de meeste waarde biedt.

Dat ene ding waarvan je weet dat het jouw verder gaat helpen in alle doelen die je wilt bereiken. Dat ene ding dat steeds vooruit geschoven wordt omdat er brandjes moeten worden geblust.

 

Work in process

Helpt je met een proces om te werken

Voor dat éne doel wat jou succesvol gaat maken.

Maar natuurlijk zijn daar een aantal hacks voor! Begrijp me niet verkeerd, je moet nog steeds hard werken, maar er zijn een aanal dingen die er voor zorgen dat die pijn dan ook echt wat oplevert. En dat is waar work in process om gaat.

hack 1. Jouw doel duidelijk maken

hack 2. Dit doel opknippen in kleine taken die je in zo’n 3 uur kunt doen

hack 3. MONO – tasken

hack 4. Accountability

hack 5. Korte energieke pauzes

Wat gaan we doen in deze samenwerk sessie?

  • We meeten in een online omgeving
  • Iedereen houdt zijn camera aan
  • maar mute zijn microfoon
  • In deze omgeving visualiseren we ook ons doel, zodat dit als een reminder op je beeld kan blijven staan.

De sessie start met jouw doel opschrijven en jouw taak definiëren. Vervolgens gaan we 3 keer een blok werken. De tijd in de gaten houden dat hoef je niet te doen, dat doen wij. Jij hoeft alleen vol gas te gaan.

Tussendoor zullen er energizers zijn of juist ontspan sessies om jou te ondersteunen deze 3 uur optimaal te werken.

Laat je opzwepen door de anderen die ook hard aan het werk zijn aan hun meest belangrijke doelen.

We werken in een kantoor. Een digitaal kantoor. We werken namelijk samen met de Cowerkclub en daar is speciaal een digitale ruimte voor ons ingericht. Tot 13.10 werken we aan onze doelen en spreken we ze naar elkaar uit. Dan gaan we aan de slag tot 16.00. Daarna kun je aansluiten bij de borrel van de Cowerkclub, of even babbelen met anderen uit de focussessie in een van de andere ruimtes.

12.30 Inloop

13.00 Definiëren doelen

13.10 eerste focus blok

16.00 einde laatste focus blok