Start met Obsidian

De online cursus Bouw jouw Breinpaleis

Breinpaleis voor jouw bedrijf of niche

Naast de online cursus die eigenlijk heel uitgebreid is en heel veelzijdig is er ook de masterclass Breinpaleis. Deze is een dagdeel en daarin gaan we de eerste stappen zetten om een breinpaleis te bouwen. Maar niet zo uitgebreid als de online cursus.

We gaan daarin namelijk ook vooral in op de mindset, wanneer slaan we wel en wanneer slaan we dingen niet op in ons breinpaleis. Hoe kunnen we snel een idee opslaan.

Daarnaast gaan we in op jouw specifieke cases. Welke dingen loop jij tegen aan in het maken en bijhouden van notities en hoe zouden we dit in het breinpaleis op kunenn lossen?

Naast de standaard masterclass breinpaleis voor kenniswerkers is er ook de mogelijkheid om een masterclass specifiek te doen voor jouw bedrijf of niche. dat houd in dat ik vantevoren deze masterclass met je voorbereid. jij draagt een aantal cases aan die voor jouw bedrijf of niche heel relevant zijn en daar pas ik de masterclass op aan. Zodat aan het einde van de masterclass de deelnemers een eerste stap hebben gezet in een breinpaleis die voor hen super relevant is.

Heb je hier intresse in? neem vooral contact met me op!