Het Mind-tech optimum

Het Mind-Tech Optimum

Het mind-tech optimum is de juiste hoeveelheid en manieren waarop technologie jou verrijkt. Maar hoe vind je nou het optimum dat het beste bij je past? Twee dingen zijn daarbij erg belangrijk:

1) Weten wat er beschikbaar is en wat daarbij mogelijk is.

Daarvoor heb je inspiratie nodig, en die geven we je graag op dit platform! Lusiter naar de podcast of volg Marieke op instagram of Linkedin!

2) Weten wat je wilt bereiken.

Bedenk elke keer als je online gaat wat je wilt bereiken met deze technologie. Reflecteer elke keer als je het gebruikt of het nog steeds bijdraagt aan jouw doel. Benieuwd hoe je hier achter komt? Neem eens een kijkje bij alle workshops!

Workshops

Persoonlijk Project Management – DOSIE journal

Persoonlijk Project Management – DOSIE journal

Heb je al jouw todo's altijd op allerlei verschillende plekken staan?En wil je één centrale plek om al jouw taken, projecten en doelen overzichtelijk neer te zetten zodat je altijd precies weet waarvoor je aan het werk bent?Hoe hou je zicht op alle informatie, taken,...

Lees meer
The Big Meeting Escape

The Big Meeting Escape

The Big Meeting EscapeKlaar voor Remote werken 2.0?The big meeting escape helpt je uit de neerwaartse spiraal waar je in gevangen wordt en de meetings alleen maar meer worden. De hele dag reageren op verwachtingen van anderen. De hele dag achter een schermpje. Maar...

Lees meer
Work in Process

Work in Process

Elke donderdag middagIn de CowerkClub van JojnHet is tegenwoordig super makkelijk om van allerlei plekken dopamine shotjes te krijgen. Het nieuws, even scrollen door instagram, een spelletje op je telefoon, noem maar op! Maar daardoor wel extra moeilijk om er eens...

Lees meer

Mind your tech podcast

In de podcast komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Interviews met dwarsdenkers, changemakers en visionairs, of ze nou in het hart van software ontwikkeling zitten of werken met social media of fysieke producten, ondernemer zijn of intrapreneur.
  • Hoe zorgen zij ervoor dat ze het juiste stukje menselijkheid meenemen in alle digitale interacties die we hebben?
  • Welke manieren gebruiken ze om alle informatie die op ons af komt te processen en ook daadwerkelijk te implementeren?
  • Hoe gebruiken ze alles wat hun telefoon te bieden heeft in het dagelijkse leven?
  • Hoe blijf je op de hoogte blijft van vakinhoudelijke informatie?
  • Wanneer versterkt technologie ons als mens en de werking van ons brein?
  • Maar wanneer moeten we juist barrieres voor onszelf inbouwen om ons brein de ruimte te geven om in de flow te komen?

Asynchrone mastermind

Asynchroon werken, ik denk dat het de toekomst heeft maar in hoeverre kunnen we het inzetten? Wanneer zijn er wél momenten nodig om in real live met elkaar dingen te bespreken.

Hieronder staat een Kanban board waarin je je progress kunt bijhouden. Kunst bij Kanban is om niet te veel dingen in de Doing lane te hebben staan en ook de todo lijst niet te groot te maken. De grootte van de vakjes is expres zo gekozen 😉

Om elkaar te kunnen helpen zonder elkaar te spreken schrijf je op waar je tegenaan loopt en waar iemand anders je mee kunt helpen. Als je je eigen status hebt geupdate kijk je naar de 2 laatste lanes van de anderen en geef je feedback door een notitie toe te voegen.