Wat is een Mastermind?

Een Mastermind is groepje mensen die elkaar helpt om een stapje hoger te komen met een bepaald doel. Ja, zo breed kan het zijn. Ze zijn er in allerlei vormen en maten. Het is een groep waar je jouw struggles aan kunt voorleggen en samen ga je dan brainstormen of ervaringen uitwisselen om verder te komen.

Wat maakt het asynchroon?

Asynchroon betekend dat je niet op hezelfde moment aanwezig bent. Je laat zien waar je mee bezig bent, wat je struggles zijn en waar je heen wilt op een Miro board. Ook zijn er opdrachten die iedereen in dezelfde periode invult en elkaar weer feedback geeft op het resultaat. Het voordeel van een asynchrone mastermind is dat je dus niet elke week of maand een fysieke afspraak hebt in je agenda. Dus voor diegene onder ons die een project aan het opzetten zijn tussen alle andere werkzaamheden door, is dit een perfecte oplossing. Ben je op zoek naar een accountibility maatje? Kijk dan eens op de Side Kick Kalender!

Voortgang bijhouden met een Kanban board

Je laat op een Kanban board zien wat je todo’s zijn, wat je aan het doen bent en wat er klaar is. de grootte van de blaadjes en de grootte van de vakjes zijn zo gekozen dat je niet aan oneindig veel dingen tegelijk bezig kunt zijn.

Elke keer als je weer op Miro komt laat het je zien wat er nieuw is, zo kun je zien waar je mede masterminders mee bezig zijn en waar ze tegenaan lopen. Het motiveerd om te zien waar anderen mee bezig zijn en je krijgt ook nog eens feedback en motivatie comments op de dingen waar jij mee bezig bent!

Opdrachten

Met z’n allen bezig zijn aan hetzelfde onderdeel van je bedrijf. Dat geeft een gevoel van saamhorigheid. Daarbij kun je leren van de manier waarop andere de oefening doen. EN je eindigt ook nog eens met meer inzichten in je bedrijf of een verbetering aan je bedrijf!

Ook interesse in een asynchrone mastermind?

Als er voldoende aanmeldingen zijn komt er een nieuwe groep! Stuur een berichtje naar marieke@mindyourtech.nl of stuur me een dm op instagram!

Wil je een gefaciliteerde asynchrone mastermind voor 3 maanden voor jouw groepje? Neem contact op voor de mogelijkheden!